Mosselstraat9.nl
Stroganoff balletjes met couscous


Ingrediënten
• 250 gr rundergehakt
• ½ zakje Verstegen gehakt Stroganoff
• ½ ei
• 1 ui
• 1 tn knoflook
• 1 rode paprika
• stuk winterwortel
• 2 stuks bleekselderij
• 150 gr diepvriesboontjes
• 1 kl bl tom puree
• water
• klein bouillonblokje
• 1 tl suiker
• 1 el wodka
• 1 gr tl paprikapoeder
• ½ tl cayennepeper
• 1 tl kummel

Bereiding
1. Het gehakt mengen met de Verstegen kruiden en het ei. Balletjes draaien en bruin bakken in boter + olie. Uit de pan halen.
2. Ui en knoflook bakken, dan toevoegen: alle groenten.
3. Dan toevoegen tom puree, aanlengen met 3 blikjes water. Bouillonblokje erbij plus alle kruiden en suiker en de wodka.
4. Pruttelen tot de groenten gaar zijn, dan binden met allesbinder en balletjes toevoegen en meegaren.
Lekker met couscous en toefje zure room